اختتامیه جشنواره شعر وقصه سرداران شهید در فاریاب برگزار شد
م.ق
شهدا تمام هستی خود را در طبق اخلاص در راه خدا اهدا کردند

به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری «فاریاب خبر» اختتامیه جشنواده شعر وقصه سرداران شهید با حضور امام جمعه شهرستان،فرماندار،مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب ودیگر مسئولین و عموم مردم در مسجد جامع فاریاب برگزار شد.
حجت الاسلام گروهی، امام جمعه فاریاب در این مراسم با بیان اینکه شهدا تمام هستی خود را در طبق اخلاص در راه خدا اهدا کردند، گفت: شهدا مطالباتی از ما دارند و اگر تمام وصیت نامههای شهدا را بادقت بخوانید، این مطالبات و خواستهها را مشاهده میکنید.
او تصریح کرد: اطاعت محض از ولی امر و آنچه رمز پیروزی مسلمانان از صدر اسلام تاکنون است، مطالبات شهدا است
بهرام مسلمی مهنی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در اختتامیه جشنواره قصه و داستان سرداران شهید حسین تاجیک و شهید موسی یوسف زاده، گفت: باید در مسیر ثبت و پاسداشت نام و یاد شهدا همت کرد و اگر ادبیات کهن و فرهنگ ایثار و شهادت در هم آمیخته شوند، قطعا ابعاد زیادی در جامعه گسترش مییابد.
او با اشاره به اینکه جشنواره قصه و داستان سرداران شهید یک حرکت ادبی، تربیتی، فرهنگی و هنری است و یکی از بزرگترین اهداف جشنواره، معرفی اسوههای ایثار، عمل و اخلاص است، تصریح کرد: صیانت از میراث شهدا، بروز و ظهور استعدادهای هنری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از دیگر اهداف جشنواره است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با اشاره به اینکه حرکت هوشمندانه جشنواره این بود که بذر ایمان را در دل جوانان میکارد و این یک حرکت فرهنگی است، بیان کرد: ما مسئولان فرهنگی باید بیشتر تلاش کنیم؛ چرا که همگرایی و هم افزایی برای اشاعه فرهنگ اهمیت فراوانی دارد.
او با بیان اینکه فراخوان جشنواره قصه و داستان سرداران شهید فاریاب نیمه اول فروردین ماه ارسال شد، گفت: ۲۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و از بین آنها ۳۶ اثر به مرحله نهایی راه یافت که همزمان در مراسم اختتامیه داوری شدند.
فرماندار فاریاب هم در این آیین گفت: فرهنگ غنی ایرانی با غیرت رشادت عجین است و فرهنگ اسلامی سراسر از اخلاق دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم است که تلفیق این دو فرهنگ نتایج پرباری داشته و نمونه آن شهید سردار سلیمانی بوده که خوب این فرهنگ را فهمیده است.
حسام حسینی افزود: مصادیق و راههای انتقال فرهنگ قصه و داستان است که ماندگاری دارد ادبیات و فرهنگ و دینی ما آنقدر قوی است که می توانیم به صدور فرهنگ خود بپردازیم.
فرماندار شهرستان فاریاب به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد کرد قصه های منتخب در این جشنواره به شکل کتابی منتشر شود و ابراز آمادگی کرد از نظر مالی نیز کمک کند.
داور این جشنواره هم با اشاره به اینکه ادبیات پایداری همان ادبیات مقاومت است گفت: کشورهای متجاوز ادبیات مقاومت ندارند و ایران از جمله کشورهایی است که در ادبیات مقاومت حرف برای گفتن دارد.
احمد یوسف زاده که خود رزمنده بوده است ادامه داد: هرجای این خاک جستجو کنید شهیدی و سرداری وجود دارد که در مورد آن میتوان کتاب نوشت.
در پایان مسلمی مهنی با معرفی برگزیدگان جشنواره قصه و داستان سرداران شهید فاریاب گفت: در بخش آسیبهای اجتماعی فاطمه براهام نفر اول، شقایق دانش آموز نفر دوم، محمدحسن بنیابراهیمی نفر سوم و فریبا عادل نفر چهارم شدند .
او بیان کرد: در بخش ایثار و شهادت، شیما شهیدزاده از کرمان نفر اول، محسن قاسمی نژاد از جیرفت نفر دوم، علیرضا براهام نفر سوم از جیرفت و طیبه شجاعی نفر چهارم از کرمان به عنوان برگزیدگان این بخش از جشنواره معرفی شدند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: سهراب براهام از جیرفت و اسماعیل ملایی از عنبرآباد به عنوان برگزیدگان بخش ویژه جشنواره قصه و داستان سرداران شهید شهر فاریاب معرفی شدند..
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0